Nyheter - Bilder - Reisebrev

Nyheter - Bilder - Reisebrev

Bilder

bilder.seiltur.net

Skottland

Juni 2008Posted by Morten Heli-Hansen Thu, June 19, 2008 16:55:04
Vi er i Skottland. Siste landet før vi vender tilbake til gamlelandet. Natten forløp ganske bra, men det er veldig kaldt. Vi har seilt 120 nm i alt fra vindstille til kuling, sol og regn. Vi har hatt medstrøm og motstrøm. På det raskeste hadde vi 11 knop over grunnen og på det sakteste var det 1 knop. 5,3 knop motstrøm i 2 timer er ikke artig!

Vi kom frem til Dunstaffnage etter 18 timer. I morgen er det bare 5-6 timer seilas inn til Fort William og Caledoniakanalen. Der skal vi jakte på sjøormen.

Havnen vi er i nå er nr 100 i rekken av havner og ankringsplasser vi har besøkt siden vi reiste fra Eskeviken for nesten 1 år siden.


Fantastisk landskap her, men som sagt, altfor kaldt. Bare 11 grader i vannet, på land blåser det kuling, også har vi regn.

Bilder kommer etterhvert.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Benedicte Thu, June 19, 2008 21:44:29

Hei;)
godt å lese at dere har det bra;) dårlig vær er det her også, regn og regn.
Men god-været kommer vell snart igjen! om 2 uker er det ferie, skal bli godt:)
Gleder meg masse til dere kommer hjem. Savner dere!
Akkurat nå er jeg alene hjemme, mens martin er på kjendis party, fikk akkurat sms at nå sitter han sammè john-arne riise og dama. så han koser seg nok;)
Nå må dere har det fint så lenge, er jo ikke altfor lenge til dere er tilbake her i Norge.
stor-klem fra meg. ps; hils masse til prinsesse Aurora og Prins Jørgen;)